Starter Drums

Als u voor uzelf, uw zoon, dochter, neef, nicht, kleinkind of iemand anders op zoek bent naar een degelijk akoestisch of elektronisch beginners drumstel, raden wij u in ieder geval aan om te starten met een drumstel uit een iets goedkopere klasse. Dit kan zowel een nieuw of een tweedehands drumstel zijn. Wij beschikken over een gevarieerd aanbod van voordelige instap-modellen, waar zowel kinderen als volwassenen een aantal jaren mee verder kunnen.

Helaas is drummen voor sommigen, een bezigheid die maar een korte levensduur is beschoren. In dat geval kan u steeds bij ons het drumstel retourneren, waarvoor u een deel van het aankoopbedrag krijgt terugbetaald. Restitutie is afhankelijk van de staat van het drumstel.

U kan er natuurlijk ook voor opteren om tijdelijk een drumstel te huren, indien u daar meer over wenst te weten, kan u steeds via de bekende kanalen contact met ons opnemen.

Voor het grootste deel van de beginnende drummers gaat het al snel van een leien dakje en wordt er veel vooruitgang geboekt. Zij kunnen na verloop van tijd hun oude set komen inruilen voor een beter en professioneler drumstel.

Hieronder vindt u een kleine greep uit ons aanbod.