Over ons

Algemeen

Drums Only” by Matty’s Music

Uw gespecialiseerde winkel voor drums en percussie!

Drums Only is één van de grootse drumwinkels van Europa met een breed gamma aan producten. Deze producten gaan van akoestische drums, snares, cymbalen en hardware, tot ook elektronische drums (E-drums) met versterkers, percussie, en verschillende soorten accessoires (drum vellen, drum sticks, …). Onze drumsets gaan van starter kits voor beginners, mid-klasse tot de top-reeksen (high-end) – nieuw uit de doos, volledig afgeregeld (gestemd) of 2de hands – u kan ze vinden in onze grote showroom. Drums Only biedt u top merken zoals DW – Drum Workshop, Roland, TAMA, Pearl, Sonor, Ludwig, Yamaha, Odery, Sakae, Mapex, Medeli en nog vele meer.

Alle producten in stock kunnen getest worden in onze showroom zodat u kan zien, horen en voelen of deze producten naar wens zijn. Bijna wekelijks krijgen wij ook nieuwe en 2de hands drumstellen binnen in onze winkel die niet op onze webshop verschijnen, u bent van harte welke om deze ten aller tijde uit te proberen. Kan u nog steeds niet vinden waar u naar zoekt? Neem gerust contact op met ons, en wij helpen u met plezier verder met de zoektocht naar het drumstel van uw dromen.

Matty Verschelden was als kleine jongen al vroeg gepassioneerd door slagwerk. Hij droomde er dan ook van om op een dag iets met zijn liefde voor het ‘drumstel’ te doen. Vandaag, jaren later mag hij zich trotse eigenaar noemen van een fantastische, gespecialiseerde drumwinkel.

In de akoestische afdeling kan u terecht voor het betere slagwerk, in alle prijsklasses. Uiteraard zijn alle topmerken bij ons vertegenwoordigd, zoals o.a. Pearl, Tama, Yamaha, Sonor Gretsch, DW, Mapex, Ludwig, etc. In het ‘High-End Resort’ zal menig drummer’s hart sneller doen slaan. Een gigantische afdeling exclusieve drumsets staan hier te pronken. In onze ‘Cymbal Street’ heeft u ruimschoots de keuze uit een gigantische collectie cymbalen, waaronder Zildjian, Meinl, Istanbul, Paiste, Sabian, Bosphorus, Impression, …

Wie de digitale toer op wil is welkom in ons Digital Paradise’. We zijn al lang overtuigd dat het digitale drummen steeds gekender en populairder wordt. Wij pikten daar dan ook op in met als resultaat dat wij een jarenlange ervaring hebben opgebouwd qua kennis en aanbod. Alle grote merken zoals Roland, Yamaha, ATV en Medeli staan netjes en speelklaar opgesteld in een behaaglijk decor.

Onze percussie afdeling staat compleet met top merken zoals Latin Percussion, Meinl, Remo en Tycoon om maar een paar voorbeelden te geven. Wie zwoel wordt van exotisch klinkende wereld percussie moet zeker langs komen om de sfeer op te snuiven.

Wij geloven alleen in sterke merken. Net daarom kan u er bij ons steeds van op aan dat onze producten van de hoogste kwaliteit zijn, en dit steeds aan de scherpst mogelijke prijs!

Ook geven wij elk jaar verschillende drumclinics om onszelf, onze klanten en alle geïnteresseerde drummers te blijven inspireren.

Zo’n drumclinic zet iedereen aan om steeds te blijven bijleren en nieuwe dingen uit te proberen. Alleen op die manier kan elke drummer zijn of haar niveau blijven opkrikken en blijven we keer op keer gebeten door de ‘drummicrobe’.

Enkele top drummers en drumsters die de revue passeerden bij Drums Only: Simon Phillips, Terry Bozzio, Jojo Mayer, Anika Nilles, Michael Shack, Emanuelle Caplette, Robert ‘Sput’ Searight, Dirk Brand

Onze Voorraad:

Onze sterke punten:

 • Wij bieden u enkel producten van de hoogste kwaliteit
 • Ons team van enthousiaste en vakbekwame medewerkers staat steeds voor u klaar
 • Wij zijn gericht op service (zowel voor als na verkoop)
 • Elke drum set kan door ons opgesteld, afgesteld en gestemd worden
 • U kan geheel vrijblijvend onze drumstellen uitproberen
 • 2 jaar garantie op alle nieuwe drumstellen

Onze extra’s:

 • Ruime parking voor clienteel
 • Gemakkelijk te bereiken, ook via openbaar vervoer
 • Op loopafstand van het treinstation Lokeren
 • De gezelligste drum winkel van België
 • Drumles voor iedereen (jong en oud, beginners en gevordereden)
 • Eigen herstelatelier

‘Drums Only’ is één van de weinige speciaalzaken die uitsluitend in slagwerk handelt.

U kan in onze winkel, gelegen te Bergendriesstraat 81c, 9160 Lokeren steeds terecht voor het aankopen van nieuwe of tweedehands drumstellen, cymbalen, stokken, vellen, etc.

Ook voor drumlessen, druminitiatie, herstellingen, verhuur en vrijblijvend advies is ‘Drums Only’ de plaats bij uitstek.

‘Drums Only’ beschikt over een zeer ruime toonzaal met in totaal het grootste assortiment (van de Benelux), aan akoestische & digitale drumstellen. Bovendien streven wij ernaar om onze klanten kwalitatief de beste instrumenten aan te bieden tegen de aller laagste prijzen.

Wat ‘Drums Only’ zo uniek maakt, is dat wij absoluut de nadruk leggen op service en de verbondenheid met ons cliënteel. Het is de passie voor zowel muzikant als instrument waarmee ‘Drums Only’ zich van de grote massa weet te onderscheiden.

Openingsuren:

 • Maandag: gesloten (of op afspraak)
 • Dinsdag: van 13u. tot 19u.
 • Woensdag: van 13u. tot 19u.
 • Donderdag: van 13u. tot 21u. (koopavond)
 • Vrijdag: van 13u. tot 19u.
 • Zaterdag: van 10u. tot 18u.
 • Zondag: gesloten

U kan ook steeds een afspraak maken om buiten de openingsuren langs te komen.

Klik hier voor onze contactgegevens.