Verhuur

U heeft eindelijk besloten dat u het mooie vak van drummer wilt gaan uitoefenen, maar u twijfelt nog of het iets voor u is. Om niet direct veel geld uit te moeten geven aan een drumstel heeft Drums Only, in samenwerking met Impression, daarvoor nu de oplossing, het huren van een drumstel.

Stap 1:

U neemt contact op met Drums Only, en samen bekijken wij wat voor u de beste oplossing is.

Een drumstel in de prijsklasse tot € 700, kost u € 30 per maand. Hierbij wordt nog een borg berekend van € 200. Indien u direct een jaar huurt krijgt u een korting van € 50 op de huurprijs.

Een drumstel in de prijsklasse van € 700 tot € 1.000, kost u € 45 per maand. Hierbij wordt een borg berekend van € 250. Indien u direct voor een jaar huurt krijgt u een korting van € 70 op de huurprijs.

De minimale huur periode van een drumstel is 3 maanden. Voor het thuis leveren en ophalen van het drumstel wordt een kleine bijdrage gevraagd afhankelijk van het afleveradres.

Stap 2:

U besluit om een drumstel te huren. Het drumstel wordt bij u thuis afgeleverd en opgesteld met de nodige uitleg. U overhandigt een kopie van een identiteitsbewijs en de borg. Samen neemt u de huur overeenkomst door en ondertekent deze. Uiteraard kunt u het drumstel ook komen afhalen. Een maand voor het verstrijken van de huur periode zal u gecontacteerd worden.

Stap 3:

Het drummen gaat u zo goed af dat u besluit om zelf een drumstel aan te schaffen. U kunt het reeds gehuurde drumstel overnemen of u komt naar onze winkel waar wij u graag ten dienste staan bij de aanschaf van een drumstel.

Bij het stoppen van de huurovereenkomst zal het drumstel worden opgehaald en gecontroleerd. Eventuele schade zal verrekend worden. U krijgt uw kopie van uw identiteitsbewijs retour en de betaalde borgsom. U kunt uiteraard ook het drumstel zelf terug afleveren.

Contact:

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op of bezoek een van onze winkels in Lokeren.