Verhuur

U heeft beslist om te leren drummen maar twijfelt nog of het iets voor u is? Om de investering nog even uit te stellen, is het ook mogelijk om een drumstel te huren. Zo heeft u rustig de tijd om uw ‘eerste stapjes’ te zetten.

Stap 1: De mogelijkheden.

U neemt contact op met Drums Only, zodat we samen bekijken wat voor u de beste oplossing is.
Naargelang de beschikbaarheid is er keuze uit zowel Akoestische- als Digitale Drumstellen.

  • Een drumstel in de prijsklasse tot €700, kost u €30 per maand. Hierbij wordt nog een waarborg berekend van €200.
  • Een drumstel in de prijsklasse van €700 tot €1.000, kost u €45 per maand. Hierbij wordt een waarborg berekend van €250.

De minimale huur periode van een drumstel is 3 maanden. Het drumstel dient in principe door de huurder afgehaald en teruggebracht te worden. In samenspraak kan het drumstel ook thuis afgeleverd worden, mits supplement. In beide gevallen krijgt u van ons een uitgebreide uitleg.

Stap 2: U besluit om een drumstel te huren.

U overhandigt een kopie van een identiteitsbewijs en de borg. Samen neemt u de huur overeenkomst door en ondertekent deze. Uiteraard kunt u het drumstel ook komen afhalen. Een maand voor het verstrijken van de huur periode zal u gecontacteerd worden.

Stap 3: Einde huurperiode, met mogelijke aanschaf.

Het drummen bevalt u erg, waarna u besluit om een drumstel aan te schaffen. Het is hierbij mogelijk het reeds gehuurde drumstel over te nemen, of een ander drumstel te kiezen uit ons uitgebreide assortiment. Ook hier kan u op ons rekenen voor het nodige advies.

Bij het eindigen van de huurovereenkomst, dient het drumstel teruggebracht te worden naar onze winkel. Het drumstel wordt op dat moment door ons nagekeken. Eventuele schade zal verrekend worden en de waarborg wordt terugbetaald.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen of voor een oplossing op maat!