e/Merge clinic by Dirk Brand op 26 SEPTEMBER @ Drums Only!

e/Merge clinic by Dirk Brand op 26 SEPTEMBER @ Drums Only!

Op maandag 26 september komt Dirk Brand bij “Drums Only” by Matty’s Music de e/Merge drumclinic geven. Tijdens deze drumclinic zal u meer te weten komen over de nieuwe en unieke aspecten van de e/Merge producten. Dirk Brand zal jullie een uitgebreide show geven op de Pearl Hybrid Plus (EM-53HB). Deze kit is bij ons ook direct leverbaar.

Eenvoudig maar elegant van ontwerp, de e/MERGE EM-MDL1-module beschikt over een volledige bibliotheek van high-definition, natuurlijke, organische en minimaal bewerkte akoestische Pearl-drums. Vervolgens hebben we de allerbeste elektronische, wereld-, orkest- en speciale percussiegeluiden toegevoegd uit KORG’s enorme bibliotheek met ongerepte kwaliteitssamples. Maar de module is slechts een deel van de verandering.

Er zijn drie belangrijke elementen die e/MERGE scheiden van alles wat eerder is geweest. De geheel nieuwe EM-MDL1 e/MERGE-module, KORG’s verbazingwekkende Wave Trigger-technologie en Pearl’s akoestisch-achtige PUREtouch Electronic Pads zorgen samen voor een uitzonderlijke e-drumervaring.