UITVERKOCHT! Simon Phillips – Drum Clinic 31/10 – Drums Only!

UITVERKOCHT! Simon Phillips – Drum Clinic 31/10 – Drums Only!

Simon Phillips Tama Star show! Hier zie je nog enkele foto’s van de succesvolle uitverkochte drumclinic op 31 oktober 2022.
Iedereen was tevreden en wij danken al de mensen die ons hebben geholpen om er een leuke avond van te maken.
Verder zie je ook wie de gesigneerde Tama Gladiator snare heeft gewonnen!
Simon Phillips - Drums Only

Simon Phillips is één van de grootste namen in het drumcircuit.

Simon Phillips is een Brits drummer en muziekproducent, die heeft gewerkt met onder andere The Who, Jeff Beck, 10cc, Roxy Music, Mick Jagger, Toto, Ph.D. en Mike Oldfield; ook deed hij mee op de soundtrack van The Lion King.

Phillips is vanaf zijn twaalf jaar actief als professioneel drummer. Hij staat bekend als een uitermate technisch begaafde muzikant. Als veelgevraagd sessiemuzikant is hij te horen op diverse bekende hits, zoals ‘The Wild Places’ van Duncan Browne.

Na het overlijden van Jeffrey Porcaro in 1992 was Phillips gevraagd om Toto te ondersteunen tijdens hun “Kingdom of Desire World Tour”. Phillips had maar enkele weken de tijd om alle nummers door te nemen en met Toto te repeteren. Toch werd de tournee een succes. Later vroeg de band hem een vaste plaats in de groep in te nemen, waarna in 1995 Phillips’ eerste Toto-album verscheen: Tambu. Na de studio van Sheila E. (nu Phantom Recordings) overgenomen te hebben, nam hij daar deels het Toto-album Falling in Between op. Phillips toerde destijds nog volop met Toto en 2006 stond in het teken van Toto’s nieuwe album Falling in Between.

Sinds 2014 heeft Simon Toto verlaten, om zich weer op zijn eigen werk te richten.

Simon Phillips - Drums Only

Aanwezigen op deze fantastische drumclinic door Simon Phillips maakten kans op mooie prijzen, met als hoofdprijs de Tama – Simon Phillips “The Gladiator”Signature snare (14 x 5.5)

De gelukkige winnaar van de hoofdprijs:

Winnaar Tama Gladiator snare

Dit evenement vond plaats op maandag 31 oktober om 18:00 te Sint-Andriesstraat 4, 9111 Sint-Niklaas (Belsele)

https://www.facebook.com/events/5404804329637956

 

Simon Phillips - Drums Only