Openingsweekend Vernieuwde Winkel 7/8/9 September

Beste drumvrienden,

Het is eindelijk zover, de opening van onze vernieuwde winkel is een feit!
Onze twee huidige winkels zijn samengesmolten in 1 XXL winkel…

De officiële opening gaat door tijdens het weekend van 7, 8 en 9 september. Dat wil zeggen dat we jullie volgend weekend reeds verwachten!

De nieuwe winkel is nu dus dubbel zo groot als voorheen.
Wat u zeker kan verwachten van de vernieuwde winkel, is dat we nog meer keuze hebben in drumstellen, cymbalen, snares en accessoires.

Vanaf nu zijn er ook verschillende testruimtes waarin we samen met jou op zoek kunnen gaan naar de perfecte match, en dat in alle rust. Daarbovenop krijgt u nog steeds het beste advies van onze drumspecialisten.

Als kers op de taart geven we tijdens dit openingsweekend bij elke aankoop tal van speciale kortingen. Elke drummer of drumster krijgt bij bezoek aan onze nieuwe winkel ook een gratis paar Hickory Drumsticks (keuze uit 7A, 5A en 5B), zolang de voorraad strekt.

Vrijdag

Vanaf 18u30 zetten we dit feestweekend officieel in met een receptie, uiteraard met de nodige hapjes en drankjes. The MG’s Brothers maken dit feest helemaal compleet, een muzikaal hoogstandje dat door iedereen gesmaakt zal worden.

Dit weekend staat helemaal in het teken van onze vernieuwde winkel.
We laten jullie dit weekend dan ook graag kennis maken met onze nieuwe inrichting, ons uitgebreid assortiment en veel meer. Een gewone gezellige babbel of echte drumtalk… onze drumspecialisten kijken er alvast naar uit!

Zaterdag

Gedurende dit weekend een kijkje komen nemen naar alle waanzinnige producten…  Dat loont zeker de moeite! We hebben dit weekend ook Niels Voskuil te gast.

Niels begon op zijn 12e met drummen. Na enkele jaren werd steeds duidelijker voor hem dat muziek maken zijn ware passie is. Daarom besloot hij te gaan studeren aan het Amsterdams conservatorium.

Aan het einde van deze studie bracht hij zijn eerste album uit en is hij inmiddels niet stil blijven zitten. Hij is momenteel actief als uitvoerend muzikant, drumdocent en producer. Hij speelt nu onder andere bij Dilana Smith en Richard Hallebeek. Daarnaast doet hij veel studiowerk voor verschillende artiesten.

Niels zal jullie doorheen de namiddag enkele leuke workshops geven. Hij laat je hierbij ook uitgebreid kennis maken met DS Drums, éen van onze nieuwe high-end drumsets. De workshop start om 14u. Zeker niet te missen!

Zondag

Ook op zondag laat Niels bij Drums Only het beste van zichzelf zien. Dit keer met een drumclinic van DS Drums, start voorzien om 14u. Bereid u alvast voor op stevig drumwerk, in combinatie met de nieuwe DS Drums. Warm, muzikaal, rond, toonvast, … Wij voelen alvast wat haartjes rechtstaan als we denken aan deze  drums.

Wie alvast een kijkje wil nemen naar Niels’ skills, kan hier alvast een voorproefje bekijken.

Uiteraard staan we gedurende het hele weekend klaar voor al jullie vragen en wensen. We helpen jullie graag verder met meer informatie en advies, en dat aan fantastische prijzen!

Waar & wanneer?

Wij verwelkomen jullie vanaf vrijdag 7 september in onze vernieuwde winkel, te Bergendriesstraat 81C. De openingsuren gedurende dit feestweekend zijn als volgt:

Vrijdag 7 september: 13u-22u
Zaterdag 8 september: 10-18u
Zondag 9 september: 12-18u

Tot dan!

Met vriendelijke groeten,
Het Drums Only team

 

 

 

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.