Yamaha Rydeen Set – Kortrijk Drumt Edition

Grijp nu je kans om een Yamaha Rydeen Compleet Drumstel te bemachtigen voor een uitzonderlijke prijs. Drums Only biedt 45 Yamaha Rydeen sets aan voor slechts €550 (ipv €740)! Lees verder en ontdek wat deze actie zo bijzonder maakt.

Yamaha Rydeen Set – Kortrijk Drumt Edition

Kortrijk Drumt in samenwerking met Drums Only was in 2018 naar goede gewoonte alweer een succes.
Het werd zelfs zo’n succes dat onze prestatie werd opgepikt door heel wat geïnteresseerden in binnen- en buitenland. Ondertussen liepen zelfs al enkele aanvragen binnen om dit spektakel te herhalen op andere plaatsen en evenementen.

Op 14 en 15 juni 2019 trekt een delegatie van 45 drummers richting Malta om op te treden op het DrumFest Festival. Speciaal voor dit evenement zorgt Drums Only voor 45 splinternieuwe Yamaha Rydeen sets voor de deelnemende drummers.

De drummers zullen in Malta 2 optredens op de Yamaha drumsets geven, waarna deze veilig terugkeren naar onze winkel in Lokeren. Vanaf dat moment worden deze Yamaha Rydeen sets als totaalpakket verkocht voor een zeer interessante prijs. Deze drumstellen zijn nagelnieuw en zijn slechts 2 keer bespeeld tijdens het optreden in Malta. Een knap drumstel in showroom staat dus! Een kans die je zeker niet mag laten liggen.

Wie zeker wil zijn van een Yamaha Rydeen – Kortrijk Drumt Edition drumstel kan dit best nu al vastleggen. Deze uitzonderlijke prijs is éénmalig van toepassing op de Yamaha Rydeen sets die werden gebruikt in Malta en zijn dus gelimiteerd tot 45 stuks. Door middel van een voorschot, ben je hierdoor zeker dat je één van de 45 stuks kan bemachtigen.

De Yamaha Rydeen – Kortrijk Drumt Edition sets zijn verkrijgbaar in 3 verschillende finishes. Op basis van onze Belgische driekleur zijn er sets in Black Glitter (29 stuks), Mellow Yellow (8 stuks) en Hot Red (8 stuks).

Opgelet: Op deze drumstellen werd een speciale prijs gehanteerd, gezien deze sets gebruikt zullen worden voor 2 optredens alvorens deze verkocht worden. Deze sets zijn dus niet in 100% nieuwstaat en zullen licht bespeeld zijn en mogelijks minieme gebruikssporen vertonen.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.